donderdag 13 september 2012

Dag 11: These boots...


Nee hoor, we zijn niet meer boos! Ook al hebben jullie Rutte... We houden er over op, afgesproken?


Gisteren hebben we dus het 9/11 memorial bezocht, ziet er echt mooi en indrukwekkend uit. Op de plek van de Twin Towers zijn nu twee grote gaten in de grond, precies op de plek waar de torens ooit stonden. Langs de wanden stroomt water naar beneden. Het schijnt nu de grootste kunstmatige watervallen ter wereld te zijn. Ook hebben we het 9/11 museum in oprichting bezocht. Hier zijn diverse voorwerpen die ze in het puin van de torens hebben gevonden. Zoals een compleet verkoolde brandweerhelm en een teddybeertje. Het meest indrukwekkend was echter een stuk verwrongen metaal waarin een raam van een vliegtuig was te herkennen... 


Toen we daarna flink zonverbrand met de watertaxi naar Williamsburg terug zijn gevaren, was het schijnbaar toch iets frisser dan we dachten. Vanmorgen werd Caro strondverkouden wakker. Ze voelde zich behoorlijk ziek. Dus maar even langs de drogist voor wat antigriepine!

We zijn vandaag dan ook maar niet weer naar Manhattan gereisd en zijn lekker Willamsburg verder gaan verkennen. En wat is het toch een gezellige buurt. Zo hebben we een winkeltje ontdekt met allerlei Mexicaanse en latijns Amerikaanse volkskunst. En toevallig was vandaag de hele collectie met 20% korting! Tja, wel heel erg verlokkelijk voor onze verkoude Caro!

S'avonds hebben we in een Venezueliaans restaurantje heerlijk gegeten. Je krijgt er en soort shoarma broodjes gevuld met de heerlijkste vullingen. Van vegetarisch tot vlees en vis. De broodjes heten Arepa's en zouden in Nederland zeker een hit worden!

Terug in ons appartementje is Caro meteen naar bed gegaan. Hopelijk is ze er morgen wat beter aan...

Gaf mij in elk geval wat tijd om te werken aan een nieuw idee voor een serie foto's. Het zal niet ieders smaak zijn. De serie is nogal minimalistisch en heet 'These Boots...' naar een liedje van Nancy Sinatra genaamd 'These Boots are made for Walking'. Ik denk dat deze drie voorbeelden voor zich spreken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
We lezen alle reacties voordat ze zichtbaar zijn, dus even geduld AUB...