woensdag 29 augustus 2012

Bijna...

Je kunt nooit genoeg reisgidsen lezen...
Ons zesde bezoek aan New York en de tweede keer dat we er enkele weken verblijven. Op een of andere manier blijft 'The Big Apple' aan ons trekken. Wellicht heeft het te maken dat we de dag na 9-11 getrouwd zijn en onze huwelijksreis naar de USA ging.
We hebben onze USA-trips vaak afgesloten met enkele dagen NYC (New York City). Even bijkomen en acclimatiseren van de woestijntrips die we meestal ondernemen. Maar enkele dagen zijn nooit genoeg om de stad echt te leren kennen. Twee jaar geleden hebben we gedurende twee weken enkele appartementjes gehuurd in Manhattan en Brooklyn. En die twee weken bleken weer veel te kort, "nog zo veel te doen en te zien hier..." was de reactie toen we in de taxi naar het vliegtuig stapten. 

Tijdens die trip zijn we verliefd geworden op Williamsburg, een klein artistiek wijkje in Brooklyn met zicht op de skyline van Manhattan. Talrijke concertzalen, ontelbare restaurantjes en gallerietjes en telkens weer nieuwe boeken- en platenzaken te ontdekken. En je bent in 10 minuten per metro op Union Square, hartje New York.  Kortom de ideale uitvalsbasis om onze ontdekkingsreis in New York voort te zetten...
Via via hebben we een appartementje in hartje Williamsburg kunnen vinden, voor onze favoriete pub en pizzatentje hoeven we alleen maar de straat over te steken.
Kortom we hebben er zin in, nog enkele nachtjes slapen...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!
We lezen alle reacties voordat ze zichtbaar zijn, dus even geduld AUB...